logo joker lyd hvit bakgrunn

LYDUTLEIE

Skillelinje i grønn

Alle arrangement er avhengig av riktig lyd. Sammen med godt lys, er god lyd er det som kan få nakkehårene til å reise seg på en konsert. Et godt lydanlegg er også det som gjør at en konferanse oppleves behagelig, der talere og foredragsholdere høres klart og tydelig gjennom hele lokalet. 

Vår filosofi er at du som arrangør ikke skal bekymre deg for om lyden er tilstrekkelig høy, bra nok eller om vi stiller med lange nok kabler. Vi tar oss nemlig av både prosjektledelsen og den lydtekniske logistikken. 

 

Leie lydanlegg

 

Joker stiller med lydutstyr fra ledende leverandører som blant annet Sennheiser, Yamaha og Bose, og kan leverer, alt fra høyttalere, monitorer, PA og lydanlegg for store konserter både utendørs- og innendørs, til konferanser og små arrangement, bryllup, sommerfest og private jubileum. Vi stiller også med lydteknikere, prosjektledelse, logistikk og bemanningen som trengs til ditt event.

lydmann

Alle arrangement er avhengig av riktig lyd. Sammen med godt lys, er god lyd er det som kan få nakkehårene til å reise seg på en konsert. God lyd er også det som gjøre at en konferanse oppleves behagelig, hvor talers stemme høres uanstrengt gjennom lokalet.

Joker har høyttalere, PA og lydutstyr til alt fra store konserter til konferanser og små arrangement som bryllup eller intimkonserter. Vi har også logistikken og bemanningen som trengs.

Hvorfor velge Joker?

– Joker Lyd, Lys og Scene er en foretrukket totalleverandør av lyd- og lysutstyr til musikkfestivaler, konferanser og store idrettsarrangement, men også små konserter eller som leverandør av lydutstyr til mindre arrangement som bryllup, revyer, private tilstelninger eller appeller på det lokale torget. 

Vi har utstyret, erfaringen, logistikken og personellet. Sammen med en rekke samarbeidspartnere blir ingen oppdrag for store og ingen for små. Snakk med oss om ditt arrangement i dag.

Marius iversen profilbilde
Marius Iversen – Daglig leder

Joker Lyd Lys og Scene AS

lydbilde